ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning!

U wilt het beste voor uw personeel en bezoekers. Optimale veiligheid en maar ze niet lastig vallen met stomme procedures.

Wij snappen dat.

Papieren ontruimingsplannen verdwijnen in een la en het doel, het voorlichten van wat men moet doen bij een calamiteit wordt niet bereikt. Door de procedures kort én krachtig op te nemen in het online ontruimingsplan krijgt men de informatie ter beschikking wanneer het écht nodig is. Hieronder leest u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Helpdesk
Vragen over het gebruik van het online ontruimingsplan kunt u stellen via info@online-ontruimingsplan.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met onze helpdesk, voor vragen of voor meer informatie. Deze is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt daarvoor het volgende nummer bellen: 085-4015714.

Video’s
Wij hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk uit te leggen met behulp van video’s zodat het snel duidelijk is hoe alles werkt.

FAQ
Een aantal veelgestelde vragen hebben wij verzameld. Mocht u meer vragen hebben, dan kunt u een online demo aanvragen via info@online-ontruimingsplan.nl of contact opnemen met onze verkoopafdeling via 085-4015714.

Inrichten online ontruimingsplan
Graag komen we een halve dag bij u langs om u te adviseren hoe u het beste het online ontruimingsplan kunt inrichten. We bespreken dan het concept online ontruimingsplan met uw BHV om zodoende de juiste informatie te verzamelen en draagvlak te creëren binnen de BHV voor de nieuwe procedures.